Slider2

Priser

Tilbudsarbejde

Alle opgaveforespørgsler er velkomne, store som små, og skal Du/I igang med en mere omfattende el-opgave, er Du/I altid velkommen til at kontakte Sabro El for udarbejdelse af et uforpligtende skriftligt tilbud eller skriftligt/mundligt overslag på en el-opgave.

Kampagnetilbud

Sabro El kører løbende kampagner inden for div. el-opgaver og produkter.
Kampagnerne er gældende så længe de står på denne side og indenfor følgende postnr.: 8000-8270, 8310, 8361-8382, 8450-8472 og 8520-8530.

Installationseftersyn - Er din el-installation sikker?

Vi tjekker din el-tavle, fejlstrømsrelæ, ledninger og kabler, stikkontakter, afbryder og armaturer. Vi vurdere el-installationes funktionsmæssige stand og om din el-installation er lovlig og sikker.
Der udarbejdes og fremsendes en rapport.

Prisen omfatter besigtigelse af den synlige og umiddelbart tilgængelige del af installationen og stikprøvevis adskillelse af denne. Kontrol af udstyr mod elektrisk stød (fejlstrømsafbryder). Prisen er gældende for en bolig op til 180 m2.

  • Pris på installationseftersyn Kr. 1.795,- inkl. moms.

Udskiftning af fejlstrømsafbryder.

Med virkning fra 1. juli 2008 træder en lov i kraft, der betyder at alle bygninger skal være forsynet med en HPFI- eller HFI-fejlstrømsafbryder.

Det er boligejeren/ejeren af installationen der har ansvaret for at dette overholdes og hele formålet er at øge el-sikkerheden i Danmark.

Sabro El kører en kampagne herpå og kan tilbyde at udskifte den gamle FI, eller HFI afbryder til en ny HPFI-afbryder, type 4P, 400V, 40/0,03A, til en særlig god pris.

Tilbudet gælder kun ved udskiftning af eksiterende FI-, eller HFI-afbryder, monteret på DIN-skinne.

  • Pris for udskiftning Kr. 1.395,- inkl. moms.

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information, så ringer vi dig gerne op.